De Algemene Vergadering van Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) wordt dinsdag 20 november gehouden bij Schouwburg Amstelveen. Er is, anders dan enkele jaren geleden, een besloten deel, waar alleen leden worden toegelaten en ook media geweerd, om 16.30 uur.

Een openbaar deel begint om 17.30 uur, waarin een voorstelling door Milo Berlijn van PIMP (Passie, Inspiratie, Motivatie en Plezier) wordt gespeeld. Een show waarin Berlijn heel beeldend de do’s en don’ts van klantenservice bij ondernemers op de planken brengt, zegt OA.

Deze bijzondere voorstelling zal plaatsvinden in de mooie nieuwe filmzaal van de Schouwburg. Om 18.30 uur begint een zogenoemde Netwerkborrel en een uur later )voor wie wil) een diner á € 27,50 met seizoensgebonden gerechten.

 

1 REACTIE

  1. Jammergenoeg heb ik een afgevaardigde van de OA gemist bij een bijeenkomst met statushouders. Deze groep vertegenwoordigt toch een aardig arbeidspotentieel op allerlei niveau’s . Erg jammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.