Zaterdag 3 november worden de cheques uitgereikt aan vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen en stichtingen aan de Clubkascampagne van Rabobank Amstel en Vecht. Het te verdelen bedrag is € 100.000. Er zijn zestien Amstelveense gegadigden, onder wie de Vrienden van de (door brand verwoeste) Urbanuskerk, het evenement Jazz in het Dorp, het Amstelveens Poppentheater, openluchttheater Elsrijk, de Cocertina’s accordeonorkesten en diverse sportverenigingen.Om 13.00 uur is directievoorzitter Ugur Pekdemir van de bank bij Hockeyvereniging HIC in Amstelveen om de cheques uit te reiken aan de 33 deelnemende verenigingen / stichtingen uit Amstelveen, Duivendrecht, Abcoude, Baambrugge en Ouderkerk aan de Amstel. In elk geval is de stichting die zich inspant voor herstel van de goeddeels door brand verwoeste Urbanuskerk in Bovenkerk onder de gegadigden.

Om 14.30 is hij bij MHC Weesp om de cheques uit te reiken aan de 26 deelnemers uit Weesp, Muiden, Muiderberg en Nigtevecht. Dat zijn ook de momenten dat bekend wordt hoeveel stemmen elke vereniging/stichting heeft gehad en wat voor een bedrag dat de club heeft opgeleverd.

Een paar feiten
Dus 59 deelnemende verenigingen / stichtingen deden mee. 2361 leden van de bank brachten vijf stemmen uit voor de Clubkascampagne, in totaal  dus 11.805 stemmen. Iedere stem is hierdoor  € 8,48 waard. Het hoogste aantal stemmen op een vereniging / stichting is 1.015, degene met de minste stemmen heeft er 28.”Een mooi resultaat voor deze eerste keer” zegt Ugur Pekdemir.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.