Wetenschapsjournaliste Gemma Venhuizen, auteur van het boek ‘Licht, de invloed op lichaam en geest’, komt zaterdag 27 oktober (16.00 tot 17.00 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein praten over de verslaving aan de Smartphone.

Maar minder online zijn, kan dat en hoe doe je dat? Dat is de centrale vraag waarover Margo Rijerkerk met de zaal en Gemma Venhuizen gaat praten. De gaste was recent deelnemer aan het NRC experiment ‘Een halfjaar zonder smartphone’. Hoe verging het haar daarbij? Gaf het leven zonder smartphone meer rust, zoals vaak wordt verondersteld? Of was het eerder hinderlijk om geen smartphone bij de hand te hebben? Gemma reist veel voor haar werk, ook naar afgelegen gebieden.

Margo Rijerkerk gaat met Gemma Venhuizen én de zaal in gesprek over loskomen van ‘het ding dat altijd om aandacht vraagt’.

Hoe moeilijk is het, kan men nog zonder en wat werkt beter: gedoseerd minderen of rigoureus stoppen. Aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl of telefonisch via 020-6414126.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.