Wéér een première in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A. Op zondag 21 oktober (14.30 uur ) presenteert Eva van den Bosch daar ‘Loena’s Sterrennacht’.  Foto: Ruud Pos

Loena, het lichtvrouwtje van de lantaarns, ontmoet elke nacht weer een bijzondere schaduw, die haar meeneemt in een lied of een verhaal. Al deze nachtvrienden neemt ze mee in haar tas die steeds voller wordt. Tot op zekere nacht de hele bende een geweldige, lange, vrolijke parade wordt, die door de stad trekt.

Muziek

Deze voorstelling is een vrolijke familiebelevenis voor iedereen van 6 jaar en ouder, een muzikale voorstelling die een ode aan de fantasie brengt. Een verhaal over dappere buitenbeentjes, over zien en gezien worden, in het licht en in het donker. Met lichtbeelden, schaduwfiguren, poppen, live filmbeelden en met prachtige muziek en liedjes.

Subsidie

Muziektheatermaker Eva van den Bosch (afgestudeerd aan ArtEZ Arnhem in 2013) heeft een prachtige zangstem waarmee ze de harten van haar publiek, zowel kind als volwassene, telkens weer verovert. Haar voorstellingen kenmerken zich naast zang door sterke beelden, humor, ontroering en taalkunst.

Eind 2016 kende het Fonds Podiumkunsten haar als veelbelovende nieuwe maker de Nieuwe Makers Subsidie toe waardoor Eva in samenwerking met het Amstelveens Poppentheater en Studio Peer  vier producties  in première kan laten gaan en door het hele land kan spelen.

Toegangsprijs: € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.