‘Een elevator pitch’ wordt het genoemd, waarover de workshop gaat op zaterdag 3 november (10.00 tot 12.30 uur) bij de Volksuniversiteit aan het Stadsplein.

De elevator pitch is een korte presentatie van maximaal 60 seconden waarin men zichzelf of zijn idee enthousiast toelicht en probeert te verkopen. In een workshop van 2,5 uur leert coach en trainer Anita Hoyng dat moet, zegt de Volksuniversiteit.  Zij vertelt hoe een pakkende elevator pitch wordt voorbereid en men krijg je de kans zijn pitch te oefenen.

Daarbij gaat het om vragen als: Hoe introduceer ik mijzelf bij een klant of werkgever op een manier die ertoe leidt dat de ander interesse toont en langer met mij wil praten? Hoe maak ik zo snel mogelijk mijn toegevoegde waarde duidelijk?

Veel tijd voor een presentatie heeft men niet en dus is een goede voorbereiding extra belangrijk.

Inschrijven via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.