Op zaterdag 20 oktober organiseert Fonds Gehandicaptensport, in samenwerking met haar partner Simpel, het eerste G-Hockey- & Korfbaltoernooi. Dat wordt gehouden bij hockeyvereniging Pinoké aan de Jan Tooroplaan 46.

Het belooft een uniek evenement te worden, waarbij sporters met een handicap een bijzondere dag gaan beleven. Er wordt tegelijkertijd zowel een hockey- als een korfbaltoernooi gespeeld. De wedstrijden vinden op dezelfde velden plaats. Dit levert waarschijnlijk een mooie interactie op tussen de verschillende sporters. De G-Hockey- en Korfbalteams komen uit in twee poules. De winnaars van de twee poules spelen tegen elkaar voor de winst. Na afloop van het toernooi zal er een prijsuitreiking plaatsvinden. Alle deelnemende teams ontvangen een medaille als aandenken. De dag wordt afgesloten met een optreden van de Zorgshow. Het programma voor de dag ziet er als volgt uit: 10.00 – 10.30 uur: ontvangst teams;  10.30 – 11.00 uur: welkom en muzikale warming-up; 11.00 – 14.45 uur: toernooi en overige activiteiten; 15.00 – 16.00 uur: afsluiting toernooi met prijsuitreiking en optreden Zorgshow

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.