Cinema en Schouwburg Amstelveen hebben weer een bomvol programma voor de jeugd de herfstvakantie, van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober.  Op zondag 21 oktober is bijvoorbeeld de familiemusical Kikker en de vallende ster (4+) te zien, zondag 28 oktober de dansvoorstelling Alice (6+) en elke dag jeugdfilms.

Zondag 21 oktober zijn er dus twee voorstellingen in de schouwburg: Kikker en de vallende ster (4+), met na afloop een Meet & Greet met Kikker, en voor de wat oudere kinderen Falling dreams (10+), een voorstelling als een droom.

 Muziek

Een week later is het op zondag 28 oktober tijd voor de muzikale jeugdvoorstelling Eendje (6+) en dansvoorstelling Alice (6+).

 Zondag 28 december is er voorafgaand aan de voorstellingen een Pannenkoekenfestijn in het Theatercafé. Kinderen kunnen pannenkoeken komen eten en genieten van een lekker flesje fris. Er hangen de slingers, de kleurpotloden liggen klaar en zij mogen zelf hun pannenkoek versieren met wat zij willen (Reserveren is noodzakelijk).

Jeugdfilms

Tijdens de herfstvakantie draaien er elke dag jeugdfilms. Vanaf 11.30 uur kam de jeugd naar: Brandweerman Sam – Klaar voor actie! (AL) , Elvy’s Wereld: So Ibiza! (AL), Smallfoot (NL-6+) en Superjuffie (AL).

Kijk voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen op: www.schouwburgamstelveen.nl/herfstvakantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.