Voor de zevende keer wordt een Music All In gehouden op zondagmiddag 21 oktober (14.00 uur). In het Noorddamcentrum in Bovenkerk (Noorddammerweg 1) speelt dan het Trio van Toen. In samenwerking met de Vrijwilligerscentrale – tegenwoordig zich tooiend met de naam Amstelveenvoorelkaar organiseert Co Dop weer deze muziekmiddag voor ouderen.

Het Trio van Toen bestaat uit twee heren en een dame. Samen brengen zij driestemmig liedjes ten gehore uit de jaren 30, 40, 50 en 60 van vele artiesten van destijds.

Dansen

Voor de dansliefhebbers zal een speciaal repertoire worden gespeeld. En de meezingers worden niet vergeten. Ouderen die niet meer (zo) goed ter been zijn, kunnen door vrijwilligers van Rotaryclub RANA worden vervoerd. De toegangsprijs bedraagt € 5,00 per persoon.

Meer informatie bij Inge Veraar van Amstelveenvoorelkaar. E-mail: iveraar@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl. Of: 020-6413333.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.