Onder de naam ‘Gluren bij de Buren’ komt er weer een huiskamer-festival in Amstelveen, waarvoor men zich nu kan inschrijven. Het festival wordt volgend jaar gehouden op zondag 10 februari, als het kan in alle wijken, met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners.

Huiskamers en artiesten kunnen zichzelf aanmelden tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/Amstelveen.

Directeur

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn / haar eigen poppodium of mini-schouwburg. En elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie  voor intieme optredens van lokale artiesten.

Artiesten

De huiskamers kunnen groot of klein zijn en de woningen kunnen van flatje tot villa variëren.  Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Amstelveen die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

www.glurenbijdeburen.nl/amstelveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.