Hoewel volgens een affiche in het winkelcentrum Westwijk de daar gevestigde supermarkt van Deen op 20 oktober wordt overgenomen door Vomar Voordeelmarkt meldt die keten dat het pas op 1 november gebeurt. En vervolgens heeft Vomar nog twee welen nodig om het interieur aan te passen. De overgang heeft geen gevolgen voor het personeel, zeggen de ondernemingen.

Zaterdag 17 november (08.00 uur) gaat de supermarkt onder de nieuwe naam open. Deen is er sinds december 2016 gevestigd en stopt nu al weer. Er is ook een Deen- supermarkt in Bankrashof, sinds 2014.

Laagste prijs

De winkel in Westwijk is de eerste Vomar in Amstelveen. Voordat Deen- supermarkt daar open ging was in het pad Albert Heijn gevestigd. AH kreeg een andere plek in het centrum, dicht bij de ingang aan Groenhof.

Vomar, een zelfstandige supermarktketen in Nederland met (vorig jaar) 64 filialen, heeft meer dan zesduizend personeelsleden en wekelijks 800.000 klanten. Alle winkels zijn gevestigd in de vierhoek Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere. Service- en Distributiecentrum van de keten, met eigen bakkerij en slagerij, zijn gevestigd in Alkmaar. De onderneming noemt zich een kwaliteitsdiscounter waar men koop tegen de laagste prijs. ‘Elke week vergelijken hun prijscheckers meer dan 1000 prijzen met andere supermarkten om te zorgen dat ze hun garantie blijven waarmaken.’

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.