Enkele tientallen meters verwijderd van de vestiging van Starbucks bevindt zich sinds woensdag een concurrent. Nou ja, niet echt, zeiden genodigden dinsdagavond, toen op de plek waar voorheen stenen kiosken waren in Binnenhof voor hen Dunkin’ Donuts al vast open ging. Die (franchise) keten richt zich kennelijk op een jonger en hipper publiek dan al bestaande zaken. Vlak erbij ligt trouwens het Douwe Egberts restaurant, waar ouderen geacht worden rustig te gaan zitten consumeren.

Muziek en opkomst bij de meeting voor genodigden getuigden er trouwens van dat Dunkin’ Donuts vooral op jongeren is gericht. Voornamelijk door een DJ werden de klanken voorgebracht die kennelijk bij hen horen: Keihard geluid, waarin nauwelijks een melodische lijn valt te ontdekken en het ritme overheerst.

Donuts

Terwijl Starbucks vooral koffie aanbiedt, kan men bij Dunkin ook voor andere dranken terecht. En vooral voor Donuts, zoals de naam zegt. De koffie lijkt er iets goedkoper dan bij daarmee bekend geworden Starbucks.

Dunkin’ Donuts is een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken. De vestiging in het Stadshart is de dertiende van Nederland. Ter gelegenheid van de opening kregen woensdagmrgen 07.00 uur de eerste 100 klanten een jaar lang gratis donuts.  In Binnenhof van het winkelcentrum Stadshart is dus een nieuwe kiosk verrezen waar koffie en donuts te verkrijgen zijn.

Halloween donuts

Nabil Besali is master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Tijdens de opening zijn, volgens het bedrijf passend bij de tijd van het jaar, speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen is dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend, alle dagen van de week. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

App

Tijdens de persopening werd een nieuwe feature van Dunkin’ Donuts gelanceerd: een loyalty app. Bij het downloaden daarvan, kan men een kop koffie gratis afhalen in een van de vestigingen. Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, telt nu meer dan 12.200 winkels in 45 landen. In Europa zijn er 240, gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. www.dunkindonuts.nl.

 

 

1 REACTIE

  1. Voelt u het glazuur op uw tanden al knisperen. De tandarts en de diëtiste zal blij met u zijn.

    Daarom: Eet een appel, dat wordt u ook niet dik en rond, maar wel gezond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.