Wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen mocht op 4 oktober samen met een bewoner de eerste rit maken op een duofiets. Deze duofiets werd geschonken door de Edwin van de Sar Foundation. Ook werd het moment aangegrepen om het aquarium, geschonken door Loogman Carwash, te onthullen in de activiteitenzaal van Zonnehuis Amstelveen. 

Wethouder Van Ballegooijen: ”Het is heel mooi te zien dat Zonnehuis Amstelveen, vrijwilligers, naasten, de Foundation en het bedrijfsleven samenwerken om het leven van ouderen in de samenleving prettig en goed te houden.”

Extra’s

Waarmee regiomanager Ton van ’t Veer van Zonnehuisgroep Amstelland het eens was.  “Onze bewoners genieten enorm van dit soort extra’s. Daarom zoeken we zo graag de samenwerking met andere organisaties. Er kan wat ons betreft heel veel als het bewoners ten goede komt. Dit soort initiatieven zijn dan ook altijd meer dan welkom.”

 

De duofiets is speciaal voor mensen met een beperking en heeft ook trapondersteuning. Met de duofiets kunnen bewoners die niet meer zelfstandig kunnen fietsen samen met een vrijwilliger of naaste leuke tochtjes maken.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.