Er komt meer internationaal onderwijs in Amstelveen, waar voornamelijk in het Engels les wordt gegeven. De bedoeling dat kinderen dat gaan volgen, die met ouders als expats na bijvoorbeeld twee jaar weer vertrekken, maar de bestaande Internationale Scholen (ISA en Amity bijvoorbeeld) niet kunnen betalen.

Onderwijswethouder Frank Berkhout heeft dat meegedeeld bij de presentatie van de gemeentelijke begroting.

Het is, omdat zij toch weer vertrekken, niet zinvol hen op de reguliere scholen te plaatsen en daar het Nederlands onder de knie te laten krijgen.

2 REACTIES

  1. Deze kinderen moeten natuurlijk onderwijs krijgen, maar zijn wij daarvoor 100% verantwoordelijk? Het gebeurt namelijk wel van ons belastinggeld en ze worden ook geen toekomstige burgers van ons land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.