Vlnr Pier Rienks, voorzitter OA Alphons Boggemann en mevrouw Rienks

Econoom Wim Boonstra van de Rabobank (RaboResearch Global Economics & Markets) en hoogleraar economische en monetaire politiek aan de VU spreekt tijdens de slotbijeenkomst van de trip die Ondernemersvereniging Amstelveen organiseerde langs de bedrijven van de Ondernemers van het Jaar in de diverse categorieën. Dinsdag 30 oktober (17.00 uur) is tenslotte de overall winnaar, boekhandel Venstra aan het Stadsplein, aan de beurt.

Boonstra, die geregeld als economisch expert wordt gevraagd bij radio- en tv-programma’s, heeft zijn visie op de Nederlandse economie, de rol van de banken en de positie van de ondernemers. Pier Rienks, eigenaar van de winnende boekhandel en raadslid voor het CDA, spreekt over de verkiezing, het succes van zijn bedrijf en de toekomst. Na de lezing door Boonstra is er een zogenoemde netwerkborrel en zorgt stichting Tpodium voor levende muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.