Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) is doende met een trip langs de Ondernemers van het Jaar 2017-2018 in de diverse categorieën en bezoekt met de leden daarom op donderdag 11 oktober (17.00 uur) Kok Advies aan de Sportlaan 470.

Daar kan men volgens de OA precies vertellen hoe die leden deze titel ook kunnen bemachtigen, wat die award met hun bedrijf doet en wat het oplevert.

Duurzaam

De kennismakingsborrel KOK Advies vindt plaats in het volgens de vereniging duurzame pand van het bedrijf. Dat wordt geleid door Marco en Léoni Kok. Samen met een team van elf medewerkers adviseren en bemiddelen zij op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.