Er komt eenmalige vertoning van de documentaire uit 1972 ‘Imagine’ van John Lennon en Yoko Ono op zaterdag 6 okt (20.50 uur) in Cinema Amstelveen.

Dat lijkt een must see voor alle Beatles fans en in het bijzonder die van John Lennon in de bioscoop. De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000, waaronder nummer 1 in 2015.

‘Opgepoetst’

John en Yoko’s Imagine is speciaal voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het Dolby ATMOS en 7.1 surround. Ook heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmnateriaal.

De film Imagine is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

Bonus

Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, onder wie voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.

Verder draait de Deense thriller Den Skyldige, The Bookclub, Tampopo en Maria by Callas. Voor de jeugd draait Smallfoot (NL) en Superjuffie (première).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.