Komend weekend – zaterdag 6 en zondag 7 oktober – openen 54 Amstelveense kunstenaars hun deur voor het publiek: de Atelierroute Amstelveen 2018. De route wordt op vrijdag 5 oktober om 16.00 uur in de Kunstuitleen geopend  door wethouder Herbert Raat van Kunst en Cultuur. Ook de deelnemende kunstenaars zijn dan aanwezig.

Iedereen is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur welkom op de gezamenlijke locaties zoals A24, Ateliers 2005 en ANNA.

Tonen

Herbert Raat

Voor de kunstenaars een mooie gelegenheid om hun werk te tonen. Voor de bezoekers een bijzondere kans om de ateliers te zien. Tijdens de atelierroute kan men kijken en vragen stellen. De getoonde werken zijn bovendien meestal te koop.

Extra’s

Platform C verzorgt in diverse ateliers extra activiteiten op het gebied van muziek en poëzie.  De overzichtstentoonstelling voorafgaand aan de atelierroute is van 8 september tot en met 7 oktober te zien bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein. Elke kunstenaar is op deze expositie vertegenwoordigd met één werk. Dit overzicht maakt het makkelijk vooraf een selectie te maken van de kunstenaars die men wil bezoeken en een interessante route uit te stippelen. De expositie is in die periode geopend tijdens de openingsuren van Platform C. Ook de deelnemende kunstenaars zijn dan aanwezig.

In Kunstuitleen Amstelveen zijn folders met uitgebreide route-informatie verkrijgbaar. Je kunt hier de folder lezen en downloaden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.