In wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaert start dinsdag 16 oktober (11.00 tot 13.30 uur) de kookcursus voor senioren ‘Koken met Jan en Wies”. Een groep bestaat uit maximaal tien deelnemers en de kosten bedragen voor 7 lessen € 70, inclusief de maaltijd. Mensen met een Amstelveenpas krijgen 50% korting.

Het idee komt in feite van Jan. Die verloor een half jaar geleden zijn echtgenote en sindsdien tobde hij al enige tijd met het vinden van smaakvolle maaltijdvoorzieningen. Wat hij vond was ‘voeding’ maar geen ‘smaakvol eten’. Hij nam contact op met Participe Amstelland, waarna het idee geboren werd voor het starten van een kookcursus voor senioren. Samen koken er daarna ook gezellig samen eten. Zo ontstond “Koken met Jan en Wies”.

Dinsdag

Wies Israëls is een enthousiaste vrouw die veel ervaring heeft in o.a. het bereiden van simpele maar heerlijke gerechten. Zij zal de deelnemers begeleiden onder het motto: iedereen kan koken. Iedere dinsdag zal zij van 11:00 tot 13:30 in de maanden oktober en november de deelnemers ontvangen in wijkcentrum Alleman. De boodschappen zijn dan al gedaan en iedereen kan direct aan de slag. Vervolgens wordt de gemaakte maaltijd gezamenlijk gegeten.

Aanmelden voor 12 oktober bij Wies Israëls via 06 36148152 of een mailtje sturen naar: drijvertjes@live.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.