Op dinsdag 2 oktober is heeft de eerste wandeling van de 11 parkentocht plaatsgevonden. Er werd gelopen door Middenwaard. De eerstvolgende 11 parkentocht is donderdag 4 oktober 14:00 uur vanuit wijkcentrum Alleman.

Bij de komende tien wandelingen, zullen er diverse mystery guests meelopen. Zoals: Wethouder Rob Ellermeijer, directeur Rabobank Amstelland en Vecht Danny Moinat, oud top judoka Karel Gietelink, oud directeur Sportbedrijf Dirk Landsaat en de nieuwe directeur Sportbedrijf Heleen van Ketwich Verschuur, Bewegen voor Ouderen expert Joke Winkler, freelance journalist Nol de Vries en mede oprichter van het blad Helden en televisie coryfee Frits Barend. Ook burgemeester Bas Eenhoorn probeert in zijn agenda een plaatsje te vinden voor een mooie wandeling.

Beweegmoment

De 11 parkentocht is er niet alleen voor ouderen. Het is een sociaal beweegmoment dat bijdraagt aan een fitheid en aan vermindering van eenzaamheid. Daarnaast wordt in 11 wandelingen duidelijk hoe mooi Amstelveen is.

De tochten staan op de kalender van sportstad-amstelveen.nl. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Elke wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie/thee. Men hoeft zicht niet aan te melden en deelname kost € 1,00 per wandeling.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.