De iconische Akae Beka komt terug naar P60. Zondag 30 september (21.00 uur) treedt ‘The Voice of Midnite’ daar op. De uit Amerika afkomstige formatie Akae Beka werd in 2015 gevormd door de leden van reggaeband Midnite.

Met charismatische frontman en zanger Vaughn Benjamin aan het roer maken deze autoriteiten in het roots-reggae genre nog steeds die bedwelmende, spirituele deep roots en reggae die men van hen gewend zijn.

Het collectief is bovendien erg actief momenteel, want met ‘Hommage to the Land’, ‘Portals’, ‘Livicated’ en ‘Jah Say Do’ verscheen er heel wat nieuw materiaal. Deze zomer zag ook ‘Nurtured Frequency’ het levenslicht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.