Kees & Koos, graag geziene gasten op het Broersepark Familiefestival, zijn dit weekend te zien in twee zogenoemde ‘meespeelvoorstellingen’ in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85a.  

Op zaterdagmiddag (22 september) spelen zij om 15.30 uur de 4+ voorstelling ‘Assepoets’ en op zondagochtend (23 september) om 10.30 uur kunnen alle peuters en kleuters in het theater meevliegen met een ballonvlucht.

De voorstelling op zaterdagmiddag gaat over twee schoonmaaksters die in het sprookje van Assepoester terecht komen. Alleen hebben ze geen fee, geen prins, geen muizen….Gelukkig is het theater en dus vervullen de bezoekers even die rollen en zijn zij gasten op het bal. Een meespeel verkleedvoorstelling met  heel veel schoonmaakdoekjes. Na afloop kan iedereen met de verkleeddoeken spelen.

Hoog

Zondagochtend 23 september om 10.30 uur kunnen alle peuters en kleuters met  piloot Kees en piloot Koos meevliegen in het theater. Het wordt een gezellige luchtballonvlucht, belooft dat. Met onder meer een piraten land, een snoepjes wereld en een mooie boerderij. Voor wie heel hoog vliegt, is alles beneden heel klein.

Toegangsprijs per voorstelling € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.