In zwembad de Meerkamp zijn nu zogenoemde Aqua Yochi lessen te volgen. Vorige week vond de eerste plaats en zij worden in het vervolg elke donderdag om 19:15 gegeven. Aqua Yochi is een mix van yoga, tai chi en stretch oefeningen in het extra verwarmd water bad.

De waterdiepte is 1,25 meter zodat de les staand gevolgd kan worden, maar er ook tijd en ruimte is voor relaxed ronddrijven in het warme water.

De lessen zijn voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Aqua Yochi bevordert volgens het Sportbedrijf ‘de concentratie, innerlijke rust, vitaliteit en balans van lichaam en geest’. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau de oefeningen uitvoeren.

Lenig

“Door het warme water lijkt het wel alsof de oefeningen makkelijker lukken”, zei iemand die de eerste les volgde. “Ik ben leniger dan ik dacht.” Deelnemers aan de lessen hoeven zich niet van te voren in te schrijven maar kunnen wekelijks een los kaartje kopen of een abonnement voor 12x kopen. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen per les.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.