Reizende gitarist Reinis Young uit Riga in Letland komt woensdag (12 september) om 20.30 uur spelen in P60.

Young speelt op een bijzondere wijze gitaar, met behulp van verschillende technieken zoals tikken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers. Hij begon met het componeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

Schilderijen

Zijn muziek omschrijft hij als schilderijen vol met emoties en reisavonturen. Door middel van ritmische en zacht percussieve melodieën brengt Reinis Young zijn energie over bij het publiek, ongeacht het nu om een aantal personen in een klein café, of om een uitverkochte concertzaal gaat.
Hij heeft vier solo-albums uitgebracht, waarvan de derde in samenwerking met zijn band Young & The Oak People. De toegang is gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.