Foto: amstelveenweb.com

Op zondag 23 september (10.00 tot 13.00 uur) is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs in de sporthal van wijkcentrum De Meent aan Orion 3. Bezoekers kunnen er gratis naar binnen en voor verkopers kost een tafel van 200 bij 70 centimeter € 22. Voor dat geld kan men ook een kledingrek naast de tafel plaatsen. Dat moet men dan wel zelf mee nemen.

Er zijn, meldt de organisatie, 75 kramen. De opbouw start om 09.00 uur en mn mag alles verkopen wat men wil voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Na afloop is er altijd een goed doel waar de verkopers niet verkochte spullen aan kunnen doneren.

Mix

De beurs bestaat uit een mooie mix van tweedehands kinderkleding en speelgoed maar ook uit nieuwe / outlet van winkels. Geadviseerd wordt aan bezoekers een tas en contant geld mee te nemen. Pinnen is soms mogelijk en in Winkelcentrum Middenhoven is een pinautomaat.

Zie ook: Facebook, Twitter en Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.