Wegens onderhoud aan de Aalsmeerbaan van Schiphol wordt van maandag 10 tot maandag 17 september de Buitenveldertbaan, met aanvliegroute over Amstelveen, mogelijk vaker gebruikt. Ook de Zwanenburglaan treft dat lot.

Tijdens dit onderhoud verwijdert men rubber van de baan, wordt asfalt en beton gerepareerd en de baanverlichting gereinigd. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot overlast in de gemeenten die onder de aan- en uitvliegroutes van deze banen liggen, waarschuwt Schiphol.

Vragen

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden contact opnemen met het Bewoners aanspreekpunt Schiphol (BAS). Dit kan via telefoonnummer 020-601 55 55 of door het raadplegen van de website: www.bezoekbas.nl. Hier staan data van regulier- en groot onderhoud van de andere banen op Schiphol. Onder invloed van het weer en operationele verstoringen kan de planning veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.