Het kan cultureel niet op in Amstelveen, aanstaande zaterdag. Niet alleen kan met in het kader van de Open Monumentendagen talloze kerken (inclusief een voormalige sjoel) bezoeken, maar ook Platform C houdt een open dag. Dat is de door fusie tot stand gekomen koepel van de Volksuniversiteit Amstelland, Muziek- en Dansschool Amstelveen en de Kunstuitleen. 

Foto: Hans van der Woerd

De deuren bij die instellingen gaan van 12:00 tot 16:00 uur voor iedereen open. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, kunst bekijken, creatief bezig zijn….. men kan met van alles en nog wat kennis maken.  En dus, volgens de organisatoren bepalen waarvan het hart nou echt sneller van gaat kloppen. ‘Kom dat ontdekken tijdens onze Open Dag. Neem ook een kijkje bij onze culturele buren want ook zij zetten hun deuren open’, adviseren zij.

Muziek

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Zoals op de derde verdieping informatie over onze taal-, kook-, kunst- en overige cursussen en het gehele creatieve aanbod. Daar zijn alle docenten aanwezig om antwoord te geven op vragen of advies te geven.

Instrument

Men kan ook een muziekinstrument proberen op de tweede of derde verdieping, een ballet- of musicalworkshop in de Balletzaal bijwonen of kom in de Zonnesteinzaal een korte presentatie over de Atelierroute 2018, die begin oktober wordt georganiseerd. Op de begane grond is meer informatie te krijgen over het mode-, schilder- en sieradenatelier en het zelf daar aan de slag gaan. Het precieze programma staat op platform-c.nu.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.