De beeldende kunstenaars Nora van Klingeren en Yvonne Leeman exposeren – respectievelijk schilderijen en beelden – van 14 september tot en met 30 september op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55.

Beeld van Yvonne Leeman

De beelden van Yvonne Leeman zijn glad, zacht en aaibaar. Althans als hel beeld onder haar handen gestalte heeft gekregen en in het ruwe brok steen is gehakt, gezaagd en gevijld. Het werk met hamer en beitel legt de vorm van het beeld bloot. Daarna volgt het verfijnen, schuren en polijsten. Leeman werkt zowel abstract als figuratief.

Vilt

Nora van Klingeren maakt schilderijen, maar verft in feite

Werk van Nora van Klingeren

niet. Zij schildert met stoffen, namelijk vilt en zijden. In die vorm van kunstwerken maken heeft zij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Haar inspiratie komt uit alles wat we om ons heen zien, maar er is altijd eerst een titel van het werk en dan volgt het verhaal, verteld in zelfgemaakt kleurrijk vilt.

De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.