Wegens de verbouwing van de filmzaal start Cinema Amstelveen donderdag (6 september) in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Dat gebeurt met vier films: The Bookclub, Mamma Mia Here We Go Again, Hotel Transsylvanië 3 (NL 2D) en Janneman Robinson & Poeh NL.

In The Bookclub staat het leven van vier hartsvriendinnen centraal, dat nooit meer hetzelfde  zal zijn nadat zij Fifty Shades of Grey (in Nederland: Vijftig Tinten Grijs) hebben gelezen in hun maandelijkse boekenclub.

Mamma Mia Here We Go Again: Tien jaar na het wereldwijde succes van ‘Mamma Mia! The Movie’ keren ze terug en naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

Nachtmerrie

Hotel Transsylvanië 3 (NL 2D)  is het verhaal van een droomvakantie die uitmondt in een nachtmerrie voor Mavis. Hij merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Volwassen

Janneman Robinson & Poeh NL is Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur, waarin het verhaal wordt verteld van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.