Twee auteurs zijn komende weken te gast bij boekhandel Venstra aan het Stadsplein: international hockeyster Naomi van As op zaterdag 8 september om 14.00 uur en ´burn-out specialist´ Laurna Fenenga op woensdag 12 september, 19.30 uur.

Naomi van As zal vragen van jonge hockey(st)ers en hockeyliefhebbers beantwoorden en haar boek Hockey met Naomi signeren. Zij begon op haar zesde met hockey en in 2003 debuteerde ze in het Nederlands elftal. Ze is Europees-, Wereld- en Olympisch kampioen en won ook de Champions Trophy.

Wilgen

In 2009 én 2016 werd ze uitgeroepen tot beste hockeyspeelster ter wereld. In 2017 hing Van As haar hockeystick definitief aan de wilgen. Nu is ze presentator van onder andere het populaire kinderprogramma Zappsport.

Eind mei kwam haar boek Hockey met Naomi uit. Daarin laat ze zien wat hockey zo leuk maakt, geeft ze tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld.

Vragen aan Naomi kan men vast laten weten via info@venstra.nl.

Burn-Out

Op woensdag 12 september geeft ‘de burn-out specialist’ Laurna Fenenga van 19.30 tot 21.00 uur een lezing over haar nieuwe boek. Wie een burn-out heeft of op weg is er een te krijgen, kan dit handboek goed lezen en toepassen. Het beschrijft een stappenplan om met praktische handvatten om te helpen uit een burn-out te geraken of er een te voorkomen.

Laurna Fenenga werkt als coach en is oprichter van de burn-outspecialist te Amstelveen. Zij volgde onder meer een healing- en readingopleiding bij het Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling en talloze andere cursussen.  Op dit moment volgt zij een 8-jarige opleiding bij Vortex Healing Nederland.

Toegang: €5,00. Aanmelden: info@venstra.nl of bel 020 – 6419880

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.