Zaterdag 8 september, op de dag van de start van het culturele seizoen op het Stadsplein, begint om 10.00 uur online de kaartverkoop van
Youp  van ’t Hek, (dinsdag 15 en woensdag 16 januari) en Brigitte Kaandorp (maandag 11 en dinsdag 12 maart) via het verkoopkanaal GUTS. Daarnaast wordt een beperkt aantal hard copy kaarten dezelfde dag om 13.00 uur via de kassabalie van de schouwburg verkocht tijdens haar Open Dag.

In seizoen 2018-2019 staan cabaretvedettes Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp in Schouwburg Amstelveen met hun nieuwe programma’s. Youp van ’t Hek is met zijn programma Met de kennis van nu te zien op dinsdag 15 en woensdag 16 januari en Brigitte Kaandorp staat met Eh… op maandag 11 en dinsdag 12 maart. Waar deze voorstellingen elders al uitverkocht zijn, start online de kaartverkoop van Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp bij Schouwburg Amstelveen op zaterdag 8 september om 10.00 uur via het verkoopkanaal GUTS.

ID

Op de Open Dag van Schouwburg Amstelveen op zaterdag 8 september is er vanaf 13.00 uur een beperkt aantal hard copy kaarten beschikbaar voor verkoop via de kassabalie op vertoon van ID. De hoofdbesteller moet op de avond van de voorstelling zijn ID ook kunnen tonen. Telefonisch kaarten reserveren of telefonisch bestellen is voor deze voorstellingen niet mogelijk. Per bestelling mogen er maximaal vier kaarten worden besteld, ook online.

Geen woekerprijzen

Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire voorstellingen en concerten, is in de theater- en muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Youp van ’t Hek en Brigitte Kaandorp de kaarten voor hun voorstellingen online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het zogenaamde blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om kaarten tegen hogere prijzen door te verkopen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.