Heleen van Ketwich Verschuur

Zoals al eerder gemeld is Heleen van Ketwich Verschuur, enkele jaren directeur van het Museum Jan van der Togt geweest, de nieuwe directeur van Sportbedrijf Amstelveen. Zij volgt per 1 september daar interim-directeur Peter Verwaasdonk op. Van het museum is nu Marieke Uildruks directeur.

Na een carrière in Kunst en Cultuur, als manager commerciële zaken in het Hermitage Museum Amsterdam en dus directeur van het museum Jan van der Togt, komt Van Ketwich Verschuur nu in de sport terecht.

Hart voor sport

Zij is ook Lid Raad van Commissarissen Amsterdam ArenA en groot fan van Ajax. Daarnaast doet aan tennis, zwemmen, fietsen en zeilen. Volgens het bedrijf heeft zij een hart voor sport en voor de stad Amstelveen.

Het Museum zegt dat zij verbinden hoog in het vaandel heeft staan. ‘Het onmiskenbare nut van sport benadrukken door verbintenissen aan te gaan met het bedrijfsleven, de zorg, welzijn, onderwijs en cultuur is een van haar speerpunten.’

Sportbedrijf Amstelveen is een niet gebonden stichting die zich zonder winstoogmerk inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen en bestaat uit sportcentrum De Meerkamp, Sportfacility (verhuur, accommodatiebeheer en horeca) en Sportstimulering.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.