Dunkin’ Donuts opent woensdag 10 oktober haar deuren in een kiosk in het Binnenhof. Het is de dertiende vestiging van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ keten in Nederland.

“Wij zijn heel trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart,” zegt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. Het nieuwe gebouw krijgt het design van Dunkin’ Donuts. Behalve het complete donuts assortiment zijn dranken aanwezig.
Tijdens de opening zijn, passend bij de tijd van het jaar, de speciale Halloween donuts verkrijgbaar. Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn. Er is ook een thuis bezorgservice.

Wereldwijd
Dunkin’ Donuts is een Amerikaanse wereldwijde donutsonderneming en koffiehuis gevestigd in Canton, Massachusetts. Het werd opgericht in 1950 door William Rosenberg in Quincy, Massachusetts en is uitgegroeid tot een koffie-en bakwarenketen met meer dan 12.000 restaurants in 36 landen. De producten van de keten omvatten donuts, bagels, andere bakwaren, en een verscheidenheid van warme en ijs dranken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.