Welzijnsorganisaties Participe Amstelland start een  gratis training Assertiviteit op 12 september (18.30 tot 20.30 uur). Men kan er, zegt de organisatie, leren ‘nee’ te zeggen, de eigen grenzen op te zoeken en wensen leren uiten. Kortom: effectief communiceren met anderen en niet over zich te laten lopen.

Dat leert men kennelijk niet zo snel, want er zijn tien cursusavonden gepland op het steunpunt aan de Dr. Willem Dreesweg 2.

Een training voor mannen en vrouwen ‘die zich in sociale situaties onzeker voelen en moeite hebben voor zichzelf op te komen’, zegt Participe. ‘Deze situaties kunnen zich zowel privé als op het werk voordoen’.

De organisatie belooft ‘leiding van ervaren maatschappelijk werkers’. Aan de training zijn dus geen kosten verbonden. Men zich opgeven via 020-5430430 of info.amstelland@participe.nu

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.