In cultureel-  en ontmoetingscentrum ANNA aan de Amsterdamseweg 22 (voormalige Annakerk) wordt donderdag 6 september (20.30 uur) een jazzavond gehouden met Saskia Laroo.

Zij produceerde acht albums vol funk, jazz en reggae en toerde met verschillende formaties, waaronder de Saskia Laroo Band, de hele wereld over. Het concert in het ontmoetingscentrum is drie dagen voordat Jazz in het Dorp losbarst (zondag 9 september).

“Het leek ons leuk in te haken op het jaarlijkse jazz-evenement van Amstelveen, en met een optreden van Saskia Laroo op de donderdag voorafgaand is dit gelukt”, zegt Paul Ankersmit, verantwoordelijk voor de muziekprogrammering bij ANNA. Hij noemt het optreden van Laroo een ‘opwarmertje’ voor Jazz in het Dorp 2018. Gratis toegang

www.anna-amstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.