Het Christelijk Gemengd koor ‘Cum laude’ (foto: amtelveenweb.com) geeft zaterdag 29 september (20.00 uur) een najaarsconcert in de Pauluskerk aan de Wolfert van Borsselenweg 116. Het koor, dat vorig jaar een kwart eeuw bestond, wordt geleid door dirigent Wim van Dijkhuizen en de toegang is gratis.

De sopraan Wilma Schoenmaker en de alt Carin Bremer zingen verschillende solostukken, zoals het Pie Jesu van Faure e.a. De begeleiding is in handen van de jonge organist en pianist Leonard Seeleman uit Wilnis. Deze jonge musicus is in de leer bij de bekende Jos van der Kooy en zal ook enige solostukken spelen.

Samenzang

Het koor zingt onder meer Psalm 103 van Eelke Mobach, ooit organist van de Oude Kerk te Amsterdam. Volgens de organisatoren is het concert de moeite van het er naar toe komen waard. Men kan alleen luisteren, maar ook zelf meezingen met de samenzang die op het programma staat.

De toegang is gratis, er is wel een collecte om de kosten te bestrijden. De kerk is open om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.