Van 3 september af vinden vier weken lang werkzaamheden plaats tussen de Keizer Karelweg 438 en Laan Walcheren. Na deze werkzaamheden is naast een nieuwe asfaltlaag ook een nieuw vrij liggend fietspad gerealiseerd.

 Voor het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag verwijdert aannemer Ballast Nedam eerst de oude deklaag. Daarnaast verwijderen ze de aanwezige, in slechte staat zijnde, Italiaanse populieren. Na afloop van de werkzaamheden plant de gemeente nieuwe populieren terug.

 Doorgaand verkeer 

Om de verkeershinder tot een minimum te beperken vinden de werkzaamheden in 2 fases plaats. Hierdoor blijft altijd één rijstrook open voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer tijdens de werktijden. Buiten werktijden kan het verkeer gebruik maken van beide rijstroken.

Fases

Het project is opgedeeld in fases: Fase 1 (26 en 27 september): aanpassen van de westzijde van de Keizer Karelweg.  Fase 2 (11 en 12 oktober): aanpassen van de oostzijde van de Keizer Karelweg.

Afgesloten

Gedurende beide fases zijn de in- en uitritten bij Dijkgravenlaan en Wolfert van Borsselenweg afgesloten voor het verkeer. Het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag vindt ’s nachts plaats. Deze werkzaamheden vinden plaats tussen 20:00 en 7:00 uur. In de nacht van woensdag 26 september en donderdag 27 september vindt fase 1 plaats. Fase 2 wordt in de nacht van donderdag 11 oktober en vrijdag 12 oktober uitgevoerd.

Fietsverkeer en OV

Gedurende de werkzaamheden is er voor fietsers een omleidingsroute. De bussen rijden gewoon gedurende de werkzaamheden. Bushalte Bella Donna verdwijnt aangezien deze niet meer in gebruik is.

Op www.amstelveen.nl/werkinuitvoering staat de laatste beschikbare informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.