Na hun meer dan memorabele show in P60 krap twee jaar geleden komt de Finse hard rock / melodic heavy metal band Lordi dinsdag 9 oktober (19.15 uur) terug naar het poppodium. In de tussentijd brachten Mr Lordi en zijn kompanen nieuwste album ‘Sexorcism’ uit. Materiaal daarvan wordt in P60 live gepresenteerd.

De nieuwste langspeler, die mei van dit jaar uitkwam, werd prima ontvangen door pers en publiek. Met songtitels als ‘Naked In My Cellar’ en ‘Polterchrist’ is de toon direct gezet en zou dit album ook zo maar eens bestempeld kunnen worden als hun meest controversiële tot nu toe. Zware Metalen schreef over single ‘Your Tongue’s Got The Cat’: “Het nummer heeft een zeer verslavend refrein, die nog weken in vele hoofden zal blijven zitten. De rauwe stem van Mr Lordi blijft nog even indrukwekkend als voorheen en ook de keyboardpartijen van Hella voegen echt een extra dimensie toe aan het nummer.”

Horrorfilm

In 2006 won Lordi totaal onverwacht het EuroVisie Songfestival en werd daarmee meteen de eerste hardrock winnaar ooit. Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten: er verschenen negen albums en er werd wereldwijd getoerd met hun extravagante hard rock show. In 2016 nog bracht deze European Monstour hun langs P60.  “Een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is”, zegt P60.

 

1 REACTIE

  1. Één van de commentaren bij de filmpjes van dit clubje, zei dat hij ontzettend dronken was en vervolgens toen heel veel lol heeft gehad . Dit lijkt mij ook de enige toestand waarin je kunt verkeren om van deze teringherrie die dit groepje voortbrengt te kunnen “genieten”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.