Op donderdag 6 september (10.30 tot 12.00 uur) komt Rudolf Switser, voorzitter van Openluchttheater Elsrijk, in de bibliotheek aan het Stadsplein vertellen over dat theater en het Ouderen Songfestival. Dat laatste wordt namelijk in het Openluchttheater gehouden op zondag 9 september. Het is een voorproefje van dat festival dus eigenlijk.

Zanger Hans Nolting komt ook daartoe naar de bieb en brengt twee liedjes ten gehore. Elke eerste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek Amstelland samen met Participe Amstelland Koffie met… , een koffieochtend in de bibliotheek. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen inwoners van Amstelveen elkaar ontmoeten, en kennismaken met activiteiten en initiatieven bij hen in de buurt. Toegang en koffie zijn gratis.

Tips voor een onderwerp of een gast zijn altijd welkom. Willen mensen zelf komen vertellen over een leuk of inspirerend initiatief voor stadgenoten, dan kunnen zij contact opnemen met Anton Furnée,  a.furnee@debibliotheekamstelland.nl 020-6414126.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.