Op zondag 2 september kunnen belangstellenden op Ouderkerkerlaan 15 tussen 12.00 uur en 17.00 uur komen ontdekken wat SAKB Ateliers te bieden heeft aan cursussen en andere activiteiten in het nieuwe cursusjaar.

De nadruk ligt bij deze Open Dag op het ontdekken. Man kan het werk dat tijdens cursussen of workshops is gemaakt bekijken en kennismaken met de docenten. Verder zijn er activiteiten als schilderen voor kinderen van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Gitarist

Men kan ook zien hoe verschillende deelnemers ieder een eigen aanpak hebben bij het tekenen van een muzikant. De flamencogitarist Claudio Benito zal als model optreden van 15.30 uur tot 17.00 uur. Iedereen die wil kan zelf proberen hem met zijn instrument op papier te krijgen. Papier en krijt zijn aanwezig. Kinderen mogen ook meedoen.

Tijdens deze Open Dag kunnen bezoekers alles vragen wat zij weten willen over de cursussen en workshops die in september en oktober weer starten. Nieuw bij de cursussen is die over linosnede, vanaf begin oktober gegeven door Dobrawa Bies, een nieuwe jonge docente die in Polen aan de kunstacademie afgestudeerd is in druktechnieken. Ook met haar kan men tijdens de Open Dag kennismaken.

Zie voor meer informatie: www.sakb.nl

1 REACTIE

  1. Als men een cursus op creatief gebied overweegt kan ik u het SKAB van harte aan bevelen. Ze houden rekening met iedereen zijn / haar niveau , lessen zijn goed en het is betaalbaar. Ook zijn de groepen maximaal 12 mensen groot. Ook is er open atelier, waar men elkaar kan inspireren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.