Hetty Kleinloog, auteur van debuutroman ‘Volle Bloei’, komt weer een masterclaas geven in de bibliotheek aan het Stadsplein. Op 18 augustus van 15.00 tot 17.00 uur  komt zijn belangstellenden leren reisverhalen te schrijven. Want ja, het is vakantietijd.

Tijdens de Masterclass Reisverhalen schrijven krijgen de deelnemers volgens de bieb ‘handvatten aangereikt om momenten vast te houden en door te geven en leren te alle zintuigen te gebruiken tijdens het schrijven van een boeiend reisverhaal’.

Kleinloog zelf zegt dat men in feite niet van zich af maar naar zich toe schrijft. “Zoals je van een liefdesbrief alleen maar verliefder en van een boze brief alleen maar bozer wordt, wordt men van het schrijven van een reisverslag nog meer reiziger.” Wie er € 27,50 (leden 22,50) voor over heeft kan deelnemen aan de masterclass, waar maximaal plaats is voor twaalf deelnemers, die geacht worden twee vakantiefoto’s mee te nemen.

 

Hetty Kleinloog (1958) is (toneel)schrijver, tekstdichter en toneelregisseur. Ze heeft de afgelopen jaren al vele schrijfworkshops gegeven bij de Bibliotheek Amstelland..

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.