Dolf Middelhoff en Corrie Keessen exposeren van 24 augustus tot en met 9 september op buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord.

Dolf Middelhoff, ooit in Amstelveen gevestigd als zelfstandig grafisch ontwerper, schildert en tekent landschappen en in het bijzonder zeegezichten. Hij werkt met grove toets, de verf wordt snel en dik opgebracht. Dit gebeurt zowel buiten, plein-air, als binnen in zijn atelier. Daar vindt hij ook de rust voor het maken van zijn tekeningen in inkt met gewassen tonen, soms ingekleurd met aquarelpotlood.

Werk van Corrie Keessen

Beeldhouwster Corrie Keessen laat zich bij de keuze van een steen leiden door de vorm en de kleur. Vormgeven begint vanuit een globaal idee, maar ook de grillen van de steen zijn bepalend. Haar abstracte beelden hebben zachte ronde vormen, afgewisseld met scherpe lijnen en vaak blijft een deel ongepolijst.

De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.