De gemeente geeft nu een journalistiek product voor ondernemers uit. Het nieuwe college besloot zelf een eenmaal per twee maanden verschijnende gratis digitale nieuwsbrief op die beroepsgroep los te laten. Met naar eigen zeggen voor ondernemers interessante nieuwsitems, die dus aan andere media hooguit op het moment van die uitgave worden doorgegeven.

In de eerste editie onder meer kennismaking met  Floor Gordon, de nieuwe wethouder Economische Zaken. Verder aandacht voor het gemeentelijke  coachprogramma voor startende ondernemers, het innovatiefonds versterking ondernemerschap en de werkzaamheden aan Amstelveense wegen voor onder meer de A9 en de Amstelveenlijn. Ook is er in geschreven over de economische groei van 4,2% in de regio Amstelland en de Meerlanden wordt het inmiddels oude nieuws over de uitreiking van het eerste bedrijfsmagazine ‘Experience Amstelveen’ gepresenteerd. Ook komen het circulaire inkopen en inhuur van bedrijven door de gemeente aan de orde, alsmede evenementen met bijvoorbeeld deze keer een bijeenkomst van Young Entrepreneurs Amstelveen en Jazz in het dorp wordt vermeld.

Regels

Volgens Gordon is de nieuwsbrief service aan de Amstelveense ondernemers. Om hen op de hoogte te houden van ontwikkelingen en evenementen. “In verband met de nieuwe regels mogen we deze nieuwsbrief niet zomaar naar ondernemers mailen. We hopen daarom dat zij zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.”

Inschrijven voor de Ondernemersnieuwsbrief kan via www.amstelveen.nl/nieuwsbriefondernemen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.