Oorverdovend lawaai weer op zaterdag 15 september (23.00 uur) in P60. Dan presenteert de organisatie van de show ‘Loud!’ daar de JD’s Jason Payne, Deetox, Rejecta en Dr. Rude. Zoals gebruikelijk bij Loud, allemaal ruige artiesten die voor keiharde muziek zorgen, meldt P60. “Een avondje beuken.”

Sanjay Mahabir, bekend als Jason Payne, is sinds 2013 actief en wordt sindsdien een echte legende in de Raw Hardstyle Scene genoemd, omdat zijn carrière zo razendsnel is gegaan. Hij doet snoeiharde optredens op grote festivals en feesten als Defqon.1,Q-Base, Decibel, Qapital, Fatality, Hard Bass en Supersized Kingsday.

Deetox is de vrouwelijke DJ uit Groningen. Het publiek moet zich niet laten misleiden door de schoonheid en het zachte uiterlijk van ‘The Queen of Raw’, zegt P60, “want ze is behoorlijk ruig als het gaat om het draaien van hardstyle muziek.” Ze begon in 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerespecteerde DJ binnen de Hard Dance scéne.

Rejecta kwam vanuit het niets de hardstyle scéne binnengevlogen en kreeg in korte tijd een flinke fanbase. Hij heeft jarenlang geoefend voor hij met zijn tracks naar buiten stapte.  Naast al deze ‘grote namen’ staat ook Dr. Rude weer op line-up om hardstyle platen uit de kast halen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.