Op initiatief van de Pauluskerk (Gereformeerde Bond in de PKN) wordt van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 augustus een feest voor kinderen gehouden – een zogenoemd Kidsfeest – in ’t Open Hof aan de Burgemeester Haspellaan 129.

Alle kinderen van 4 tot en met 10 jaar zijn op die dagen van 10.15 tot 12.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur, van harte welkom.  Er worden een Bijbelverhaal verteld, liedjes gezongen, spelletjes gespeeld, geknutseld en er is een sketch. De laatste dag duurt tot 13.00 uur. Dan worden er namelijk pannenkoeken gegeten.

Het Kidsfeest is gratis. De ouders mogen erbij blijven, wanneer ze dat willen. Verdere  informatie bij Ineke Paul, tel. 020 – 645 40 74 of Nienke Ras: 06 – 47 49 74 00. Of kijk voor meer informatie op de website kidsfeest.weebly.com.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.