(Foto: amstelveenweb.com)

En wéér bruiste zaterdag Bovenkerk, waar het verenigingsleven en de daaraan verbonden activiteiten welig tieren. Deze keer werd in het Urbanuspark voor de vierde keer het jaarlijkse zomerfeest gehouden. Wethouder Marijn van Ballegooijen (links op de foto) nam er het eerste exemplaar van de CD ‘Urbanus Rock’ in ontvangst.

Daarop zijn negen bands te beluisteren. Sommige ervan waren trouwens ook op het enorm druk bezochte zomerfeest te horen. Rob van den Oever overhandigde het plaatje aan de wethouder. Van der Oever heeft een studio in Aalsmeer en was op het idee gekomen de aan deelnemende bands aan een festival in het Noorddamcentrum maar eens op te nemen. “Geweldig”, vond Van Ballegooijen, die inmiddels diverse keren de smaak van Bovenkerk, de ‘Parel aan de Poel’ heeft geproefd.

Proeven deed hij ook letterlijk, onder meer bij de kraam van ‘Heel Bovenkerk Bakt’.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.