Dezelfde naam gebruikend als in Amstelveen heeft een zich actiegroep ‘We Are Here’ noemende actiegroep in het weekend het pand Entrada 600 in Duivendrecht gekraakt.

In elk geval behoren zij tot de uitgeprocedeerde asielzoekers, maar een woordvoerder van de groep die eerder uit het kantoorpand aan de Groen van Prinstererlaan (foto) werd gezet, ontkent naar Duivendrecht te zijn vertrokken.

Onder de naam ‘we are here’ hebben uitgeprocedeerde asielzoekers achtereenvolgens diverse panden in Amsterdam en omgeving gekraakt. Uit Amstelveen vertrokken er tientallen naar de nachtopvang aan de Havenstraat in Amsterdam, een voormalige gevangenis.

Volgens de gemeente Ouder-Amstel, waartoe Duivendrecht behoort, zijn 30 tot 40 leden van dezelfde groep in het gebouw Entrada 600 getrokken. Het is eigendom van Entrada-Duivendrecht Properties BV. Met het Openbaar Ministerie (OM) wordt overlegd.

Intussen hebben ongeveer 20 zich met dezelfde naam tooiende vrouwen een bedrijfspand in Amsterdam-Slotervaart gekraakt, meldde AT5.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.