Shivan Bhoendie (D66)

Achter voor media gesloten heeft de zich nog steeds democratisch noemende partij afdeling van de algemene ledenvergadering gehouden die Shivan Bhoendie (37) unaniem als voorzitter koos. Dat  gebeurde trouwens al tien dagen geleden (27 juni), naar nu blijkt.

Bhoendie volgt Nico van Ginkel op, die gemeentesecretaris van Waterland is geworden, maar wel bij de partij betrokken blijft. De nieuwe voorzitter van de afdeling Amstelveen is investeringsbankier en was op de kandidatenlijst van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen lijstduwer.

Volgens de afdeling wil hij die de komende tijd meer professionaliseren en structureren. Zij zou in ledental zijn gegroeid, hoewel het aantal zetels in de raad van acht naar zeven daalde.

Ook Kim Liebing-Verhaaf (39), manager bij Nationale Nederlanden, werd in het bestuur gekozen. Die volgt Fleur van Bladeren op, Zij legt haar functie neer wegens verhuizing naar een andere gemeente. Wat er verder op de algemene ledenvergadering is gezegd, blijft geheim, want verslaggevers worden – zoals bij alle politieke partijen op de ChristenUnie na – niet uitgenodigd. Overigens in tegenstelling tot de landelijke congressen van de nationale partijen.

 

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.