Tot nader order is het sterrenrestaurant Aan de Poel gesloten, omdat het ten dele is uitgebrand.  Vrijdagmorgen omstreeks half zes is er brand is uitgebroken. Waarschijnlijk is het vuur ontstaan in de meterkast, maar er wordt volgens de eigenaren nog onderzoek gedaan.

Om ongeveer half toen vertrok de door omwonenden gewaarschuwde brandweer. Het betekent dat er urenlang is geblust. ‘s Morgens vroeg ontdekten buurtbewoners in het Oude Dorp vlammen bij het half verscholen restaurant.

De suggestie dat de meterkast de oorzaak van de brand werd, komt voort uit het feit dat de hal waarin die zich bevindt, is uitgebrand. Er is alleen materiële schade en niemand raakte gewond.

Volgens schadedeskundige Adriaan Westerhof is er grote en moeten veel attributen worde vervangen. Hij zei dat tegen AT5. Over de brand en de noodzakelijke sluiting van hun restaurant zijn de eigenaren weliswaar bedroefd, maar zij zijn bij dat er geen gewonden zijn  gevallen. Op het moment dat de brand uitbrak, waren er geen mensen in het pand.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.