Exclusief voor Amstelveenz, waaraan hij meewerkt als columnist, leverde de gemeente een foto en berichtgeving over een bezoek van burgemeester Bas Eenhoorn aan buitenplaats Wester-Amstel. Hij werd daar ontvangen door voorzitter Sören Movig van de stichting Lissone en de heren Blok en Reiners Folmer van de stichting Vrienden van Wester-Amstel.

Op het programma stond een rondleiding door park en gebouw. Er kan op Wester-Amstel onder meer worden getrouwd en het park is vrij toegankelijk. Het heeft diverse wandelpaden. In het gebouw en het bijbehorende park worden tentoonstellingen en andere activiteiten georganiseerd, zoals concerten en literaire bijeenkomsten.

Meer info: www.wester-amstel.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.