Gedurende de zomermaanden kan er naar hartenlust worden gebridged bij de bridgeverenigingen Aemestelle en Pegasus-Amstelland in Amstelveen. De speelzalen bevinden zich in het GO Centrum (eerste etage), Schokland 14. Bij BC Pegasus-Amstelland wordt op de dinsdagavond gespeeld. Aanmelden aan de zaal uiterlijk om 19.30 uur.

Wie een voorkeur voor middagbridge heeft, kan op de donderdag bij BC Aemestelle terecht. Aanwezig uiterlijk 12.30 uur. Het zomerbridge (tot eind augustus) staat open voor leden en niet-leden van de genoemde clubs. Men kan in diverse lijnen naar sterkte worden ingedeeld.

Eventueel kan voor een partner worden gezorgd. Parkeren in de directe omgeving is geen probleem. Vragen over zomerbridge, competitiebridge en lidmaatschap bij pegasus-amstelland@hotmail.com of bij info@bcaemestelle.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.